Aeroport del Prat

Inaugurat el primer vol directe entre Barcelona i Washington

Serà un vol diari, però, de moment, només durant els cinc mesos de la temporada d'estiu

Actualitzat

El primer avió que uneix directament Barcelona i Washington ha sortit, aquest dijous, des de l'aeroport del Prat. Aquesta connexió és una aposta estratègica que fa temps que perseguia l'aeroport barceloní, ja que la capital dels Estats Units és un destí simbòlic que reforça les connexions internacional del Prat. De moment, serà un vol diari durant els cinc mesos de la temporada d'estiu.

"La setmana passada vam celebrar el desè aniversari dels vols entre Barcelona i Nova York, i aquest dijous inaugurem la connexió amb Washington", ha dit Thorsten Lettnin, el director per Europa de United. 

La connexió arriba en un moment important de creixement del nombre de passatgers a l'aeroport de Barcelona. De fet, la directora de l'aeroport, Sònia Corochano, ha explicat que, de mitjana, "els primers mesos de l'any hi ha hagut un creixement d'entre el 9 i el 10% cada mes", i, a l'estiu, malgrat que creuen que el percentatge no serà tan elevat, també tenen previsions de creixement.

A la pista, l'avió ha rebut el tradicional bateig que es fa amb les noves rutes aèries, passant per sota d'un arc d'aigua que han projectat dos camions de bombers, i l'han mullat des de la cabina dels pilots fins a la cua.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut