Iñaki Urdangarin, a la sortida dels jutjats de Palma  (Foto: Reuters)
Iñaki Urdangarin, a la sortida dels jutjats de Palma (Foto: Reuters)
Madrid

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina haurien evadit 233.219 euros a Hisenda en només un any

L'evasió de l'empresa Aizoon, que és d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, es recull en l'informe que ha fet l'Agència Tributària només corresponent a l'exercici 2004, segons informa el diari El Mundo. Ara enviarà els resultats a la Fiscalia Anticorrupció i al jutge que porta el "cas Nóos".

RedaccióActualitzat
L'empresa Aizoon, d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, hauria evadit 233.219 euros a Hisenda en només un any. Segons el diari El Mundo, així consta a l'informe que ha fet l'Agència Tributària corresponent a l'exercici 2004 i que ara enviarà a la Fiscalia Anticorrupció i al jutge que porta el "cas Nóos".

Hisenda conclou que l'empresa dels ducs de Palma va aconseguir pagar menys impostos simulant que tenia més treballadors dels que en realitat tenia, per augmentar les despeses de l'empresa, reduir el marge de benefici oficial i, així, tributar menys. En concret, a l'informe consta que aquesta societat tenia com a mínim tres falsos treballadors i que en només 24 hores es va donar d'alta altres empleats per aconseguir, així, bonificacions fiscals.

Tot plegat la setmana que el jutge que instrueix el cas reprendrà les declaracions a València amb l'exvicepresident de la Generalitat i l'exconseller Vicente Rambla, la diputada autonòmica i l'exconsellera de Cultura Trini Miró, i l'exvicepresident de la Generalitat Víctor Campos.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut