"In a heartbeat", el curt sobre l'amor entre dos nens que enamora arreu
"In a heartbeat", el curt sobre l'amor entre dos nens que enamora arreu
Florida

"In a heartbeat", el curt sobre l'amor entre dos nens que enamora arreu

El curt, de dos estudiants d'animació, ja té gairebé 15 milions de reproduccions a Youtube

RedaccióActualitzat

"In a heartbeat", "En un batec", és un curtmetratge d'animació que ha aconseguit emocionar el món, fins i tot sense diàlegs. Amb tan sols quatre minuts, el curt explica la història d'amor entre dos nens. Sherwin s'enamora de Jonhatan, i el seu cor es llança –literalment– a la recerca del seu amor per les instal·lacions de l'escola. Sherwin intenta controlar el seu cor –vital i extrovertit– i amagar els seus sentiments. Vol evitar que el cor el delati, però ho podrà fer? Com respondrà, el Jonhatan?

"In a heartbeat" ja té gairebé 15 milions de reproduccions a Youtube. En només 24 hores a partir del llançament a Youtube, tenia ja dos milions i mig de reproduccions, i, en 48 hores, més de sis milions.

Aquesta tendra història d'amor l'han portat a terme dos estudiants d'animació del Ringling College of Art and Design de Florida, als Estats Units. Es tracta del mexicà Esteban Bravo i de la nord-americana Beth David, que van tenir la idea de fer aquesta història l'octubre del 2015.

A Twitter, els autors destaquen que el curt parla sobre un amor homosexual i sense paraules.

"En un batec" és molt potent, perquè és estrany veure una animació sobre amor gai. I no només per això, sinó perquè explica una història sense paraules

El curtmetratge també ha assolit un altre èxit. El projecte s'ha dut a terme a través de "crowdfunding" –en concret, de la plataforma de Kickstarter–, i dels 3.000 dòlars que van demanar els seus autors, en van obtenir més de 14.191.

En el perfil de Twitter també han presentat els personatges de "In a heartbeat":

Anar al contingut