Girona

Imputats després d'haver fet contractar un producte de risc a un matrimoni d'ancians

Tres responsables d'una entitat bancària estan acusats d'estafa i de falsedat documental. S'haurien aprofitat de l'avançada edat d'un matrimoni per, falsificant la firma de la dona, fer-los contractar un producte de risc en què van perdre més de la meitat dels estalvis.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil ha imputat tres responsables d'una entitat bancària de Girona que s'haurien aprofitat de l'avançada edat d'un matrimoni per, falsificant la firma de la dona, fer-los contractar un producte de risc. Des de l'entitat van oferir per telèfon al matrimoni, de més de 80 anys, un producte perquè hi invertissin.

Els avis van anar fins a l'entitat, però no el van contractar perquè, davant la possibilitat que hi havia de perdre diners, no ho van veure clar. No obstant això, els responsables de l'entitat no es van rendir i van convèncer l'home perquè firmés. Però necessitaven la firma de tots dos, i com que van veure que ella no firmaria, li van falsificar la firma en diversos documents.

Quan la dona va veure que dels 20.000 euros que tenia estalviats n'hi quedaven 7.000, ho va anar a denunciar a la Guàrdia Civil. Els tres homes, el director de l'entitat i dos apoderats, estan imputats per un delicte d'estafa i un altre de falsedat documental.

Anar al contingut