Vaquèira

Imputat un directiu de Vaquèira per la mort d'un nen colgat a la neu per una màquina llevaneu

El jutge de Vielha hauria imputat un alt directiu de l'estació d'esquí de Vaquèira-Beret per la mort, aquesta mateixa setmana, del nen de 5 anys que el passat mes de febrer va quedar sepultat entre la neu per l'acció d'una màquina llevaneu.

Actualitzat
Segons informa el diari "El Segre", el magistrat ja ha pres declaració al directiu, així com al conductor de la màquina, que també ha estat imputat en el cas. A més dels dos imputats, el jutge també ha escoltat el testimoni de set persones més. Falten, però, les declaracions dels familiars de la víctima, una diligència que el jutge considera de màxima rellevància i que es produirà en les properes setmanes, quan la investigació estigui més avançada.

"El Segre" també explica que, divendres, va tenir lloc en aquesta estació d'esquí de la Vall d'Aran la diligència de reconstrucció dels fets. Una reconstrucció que va comptar amb la presència de personal del jutjat, l'estació d'esquí i els Mossos d'Esquadra.

Els fets es remunten al passat 25 de febrer, quan el nen, de 5 anys i origen britànic, jugava amb la neu en una zona propera al telecadira. El conductor de la màquina llevaneu, que operava a la zona, va empènyer una petita muntanya de neu, que va colgar el menor. El nen va haver de ser evacuat amb helicòpter a l'Hospital Purpan de Tolosa de Llenguadoc, on ha mort aquesta setmana.
Anar al contingut