Vigo

Imputat per homicidi imprudent el pare del nen de 2 anys mort per l'atac d'un "pitbull"

El pare del menor mort per l'atac d'un "pitbull" a Pontevedra ha estat imputat per un delicte d'homicidi imprudent. La Guàrdia Civil l'ha imputat perquè creu que "no va prendre les mesures de seguretat pertinents com a propietari d'un gos considerat potencialment perillós". Segons fonts de l'institut armat, al pare del nadó de 23 mesos mort el cap de setmana passat per l'atac del gos "va cometre una imprudència greu per no adoptar les precaucions degudes" respecte a l'animal.

Actualitzat
Fonts de la Guàrdia Civil han reconegut que el gos sí que tenia l'assegurança de responsabilitat civil obligatòria, com correspon a les races potencialment perilloses. Per això indiquen que, en tot cas, la imputació "pot ser corregida, matisada o modificada" pel jutjat que du el cas.

El pare del nadó està en llibertat després de prestar declaració, com també ho han fet la mare i els avis, a casa dels quals va passar el tràgic incident.

L'alcalde del municipi on van tenir lloc els fets, Pazos de Borbén, Andrés Iglesias, ha demanat "prudència" a l'hora de fer valoracions perquè es tracta "d'un assumpte molt delicat".
Anar al contingut