Tarragona

Imputada una noia de 22 anys per "bullying" en una escola d'adults de Tarragona

L'alumne hauria humiliat i vexat quatre companys de classe per raons d'ètnia, orientació sexual, lloc de procedència i edat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra acusen una veïna de Tarragona, de 22 anys, d'haver humiliat i vexat quatre companys de classe de l'escola d'adults Joan XXIII. La noia, que cursava un cicle formatiu de Comerç, ha estat imputada per delictes continuats contra la dignitat humana, la incitació a l'odi racial, contra la llibertat i orientació sexual i conductes gerontòfobes per raó d'edat.

L'alumne hauria protagonitzat episodis de violència verbal i tractes vexatoris des del mes d'octubre amb l'objectiu d'humiliar fins a quatre persones per raons d'ètnia, orientació sexual, lloc de procedència i edat.

Davant d'aquesta situació, que anava acompanyada d'amenaces, provocacions, coaccions i insults a la resta dels companys, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que els va permetre constatar els fets.

Els agents de la Comissaria de Tarragona van identificar i imputar penalment la noia, que ara haurà de respondre d'aquests fets davant la justícia.

 

Anar al contingut