Important

10 coses que has de saber si véns a la Festa dels Súpers!
Important
La Festa dels Súpers

Important

10 coses que has de saber si véns a la Festa dels Súpers!

 

 

Súper, has decidit venir a la Festa? Doncs apunta't això:

 

1- La Festa dels Súpers és gratuïta. Ni s'han de comprar entrades ni s'ha de portar el carnet del Super3 per accedir-hi.

 

2- Les portes obren a les 10h els dos dies. El dissabte, l'horari de la festa és de les 10h a les 19h. I el diumenge, l'horari de la festa és de les 10h a les 18h.

 

3- L'espectacle final de la família, "Tots junts", es farà tres cops: dissabte a les 16.00 i diumenge a les 12.00 i a les 16.00. Mira aquí la resta d'espectacles.

 

4- Et recomanem que, quan arribis, vagis a un punt d'informació i recullis un braçalet de color vermell, on podràs apuntar el mòbil dels teus pares. Si en algun moment et despistes, busca un punt d'informació o algú de l'organització i podran localitzar els teus pares gràcies a aquest braçalet.

 

5- També et donaran un mapa amb totes les activitats i els horaris de tots els espectacles, perquè no et perdis cap detall de la Festa. El mapa, que et mostrem més avall, conté informació sobre l'edat recomanada i el contingut de cada activitat.

 

6- A la Festa hi ha zones destinades al pícnic per poder descansar i també menjar. Allà podràs dinar si has decidit portar entrepans o carmanyola. Si no en portes, hi ha diferents bars a la Festa on podràs comprar menjar i beguda. Si ets celíac, també trobaràs llocs a la Festa per poder comprar menjar sense gluten.

 

7- Quan acabis de menjar, tingues cura de totes les teves deixalles. Hi ha punts de recollida selectiva per tota la zona de la Festa per dipositar-hi les restes de menjar orgànic, els plàstics, el cartró i també contenidors de rebuig.

 

8- A la Festa trobaràs el nou disc del Super3, "Tots som súpers", i també tots els productes del canal, com ara un peluix del Biri Biri o d'en Mic.

 

9- Si et fas mal o necessites un metge, hi ha dos punts de servei mèdic a l'Estadi. Demana'n la ubicació als punts d'informació.

 

10- Si tu o algun membre de la teva família teniu dificultats per moure-us per la Festa, busqueu les zones d'accés pensades especialment per a vosaltres aquí.