Los Alamitos

Implanten a una nena nord-americana una mà biònica feta amb una impressora 3D

S'ha fabricat en una nit, ha costat 50 euros i la nena n'ha pogut escollir els colors

Actualitzat

Les impressores 3D ja permeten fer pròtesis com la que li han posat a la Faith, una nena nord-americana de set anys que va perdre l'avantbraç quan era un nadó.

S'ha fabricat en una sola nit i costa menys de 50 euros, i, a més a més, la nena ha pogut escollir-ne els colors entre els seus colors favorits: el rosa, el lila i el blau.

Tan bon punt l'hi han col·locat i l'hi han ajustat amb uns senzills velcros, la nena ha pogut anar en bicicleta i conduir-la amb tota normalitat.

"És molt emocionant saber que una cosa tan senzilla com això canviarà tant la seva vida a partir d'ara", ha declarat la seva mare, que ha explicat que sense la pròtesi la nena havia d'inclinar-se per mirar d'equilibrar-se.

Des de la irrupció de les impressores en 3D les pròtesis fetes a mida han experimentat una autèntica revolució. Després que fa unes setmanes l'actor protagonista d'"Iron Man", Robert Downey Jr., va regalar a un nen de 7 anys el seu braç biònic de superheroi a un nen, l'Alex, ara li ha arribat el torn a la Faith. La nena ha mostrat a tothom que ja pot flexionar els seus dits roses i blaus per agafar un nino inspirat en la pel·lícula "Buscant en Nemo".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut