Il·lusió a l'administració del barri del Palau de Sant Andreu de la Barca, que repeteix un quart premi en dos anys

Il·lusió a l'administració del barri del Palau de Sant Andreu de la Barca, que repeteix un quart premi en dos anys

Il·lusió a l'administració del barri del Palau de Sant Andreu de la Barca, que repeteix un quart premi en dos anys

La propietària de l'administració número 2 de Sant Andreu de la Barca, Maribel Martínez, aixeca el polze en senyal de satisfacció després de saber que ha venut una sèrie d'un quart premi de la Rifa de

La propietària de l'administració número 2 de Sant Andreu de la Barca, Maribel Martínez, aixeca el polze en senyal de satisfacció després de saber que ha venut una sèrie d'un quart premi de la Rifa de Nadal, el 22 de desembre del 2016. (Horitzontal)

ACN Sant Andreu de la Barca.-El Luís, veí del barri del Palau de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), va tenir un pressentiment i va comprar a última hora un número acabat en 11 a l'administració de loteria número 2. La seva propietària, Maribel Martínez, tenia l'alegria aquest dijous d'haver pessigat la sort de la Rifa de Nadal amb una sèrie d'un quart premi amb el número 07211, que va vendre per finestra. "Tots els venedors de loteria esperem donar un premi, em fa molta il·lusió", ha expressat Maribel, que ha recordat que el 2014 ja va donar un quart amb el 07617. "Els números baixos són per a nosaltres", ha somrigut. La propietària de l'administració ha atès durant el matí veïns que acudien a l'establiment per saber si havien comprat el número afavorit i per comentar la jugada. Un d'ells és el Luís, que amb la bitllet del 87511 a la mà, lamentava que li faltessin "els números de davant". I els afortunats no han aparegut.

Els clients habituals d'aquesta administració de loteria són els veïns del barri, al costat de la caserna de la Guàrdia Civil, així com els compradors d'una gran superfície comercial que té a tocar. Ara bé, tot i el degoteig de persones que han passat per l'establiment al llarg del matí, la Maribel no sabia aquest migdia qui eren els afortunats. La propietària de l'establiment ja va viure fa dos anys l'alegria de repartit sort i aquest any deia que encara li feia més il·lusió haver pessigat un quart premi, perquè l'havia venut per finestreta. Amb la sèrie, ha repartit 200.000 euros.