Reial Madrid

Iker Casillas és operat d'una fractura a la mà esquerra i estarà entre dos i tres mesos de baixa

Iker Casillas ha estat operat aquest divendres a l'hospital Beata María Ana de Jesús a Madrid de la fractura a la base del primer metacarpià de la mà esquerra i estarà entre dos i tres mesos de baixa.

Actualitzat
Iker Casillas ha estat operat aquest divendres a l'Hospital Beata María Ana de Jesús a Madrid de la fractura a la base del primer metacarpià de la mà esquerra. El porter del Reial Madrid i la selecció espanyola ha estat intervingut pel doctor Miguel del Cerro Gutiérrez, un especialista en operacions de mans. Després de passar pel quiròfan, Casillas estarà un mes enguixat i després farà la rehabilitació. Estarà, en total, entre dos i tres mesos allunyat dels terrenys de joc en què es perdrà l'eliminatòria de Copa contra el Barça i els vuitens de final de la Lliga de Campions davant del Manchester United.

Per això, el club blanc ha decidit fitxar un porter en el mercat d'hivern. Els noms que sonaven amb més força eren els de Diego López (Sevilla), Andrés Fernández (Osasuna) i Roberto (Saragossa). Finalment, l'escollit ha estat Diego López, un vell conegut per a l'afició merengue.

Adán i Mejías, els porters contra el Getafe

Els porters del Reial Madrid Antonio Adán i Tomás Mejías, del filial, s'entrenaven aquest divendres amb especial intensitat sabent que Casillas estarà fora dels terrenys de joc. L'absència del porter blanc s'afegeix a la de Pepe i a les dels sancionats Sergio Ramos, Coentrao i Di María. Un cúmul de maldecaps per a Mourinho de cara al clàssic de la Copa. El tècnic portuguès, però, s'ha dedicat a preparar el partit més immediat, el de Lliga, diumenge, contra el Getafe.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut