Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, fent el gest de victòria a l'acte final de campanya de CSQEP
Madrid

Iglesias i Errejón lamenten l'ensopegada del 27S i diuen que van trobar a faltar "forces i companys"

En una carta a les seves bases, Pablo Iglesias i Íñigo Errejón afirmen que molts votants no reconeixien Podem dins la candidatura amb el "difícil nom" de CSQEP

RedaccióActualitzat

Els líders de Podem, Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, han publicat una carta oberta als seus militants on qualifiquen d'ensopegada els resultats de CSQEP a les eleccions del 27S. A l'escrit, es reconeix que el resultat que la formació ha obtingut a Catalunya "no és satisfactori ni es correspon amb l'esforç i el compromís que Podem ha bolcat en aquesta cita clau".

Els dos dirigents lamenten que la candidatura de CSQEP no hagi comptat "amb totes les forces i companys que ens hauria agradat" en una referència indirecta a l'alcaldessa de Barcelona. Ada Colau no ha tingut una participació directa en els actes de campanya de CSQEP.

Podem serà marca a Espanya

En la seva missiva a les bases, Pablo Iglesias i Íñigo Errejón han dit que molts votants de la seva formació no van trobar la marca de Podem entre les paperetes del 27S. I lamenten que es van presentar amb el nom "difícil" de Catalunya Sí que es Pot i amb un candidat independent com Lluís Rabell.

A les eleccions del 20 de desembre, Podem es presentarà amb el seu nom, que asseguren que serà "eix articulador de la candidatura del canvi per a les eleccions generals".

Errejón i Iglesias conclouen a la carta que Podem és una formació que ha nascut en l'adversitat i hi creix davant els contratemps.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut