Solsona

Identifiquen un lladre de pollastres gràcies al gos que es va oblidar en una gàbia

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un veí de Solsona que suposadament hauria robat una quinzena de pollastres en quatre cases dels afores de la ciutat. Identificar el lladre hauria estat difícil si no fos per ell mateix, que es va oblidar el seu gos dins una de les gàbies. La víctima del furt va reconèixer el gos i el va relacionar amb el seu propietari. La intenció del suposat lladre, segons ha confessat ell mateix a la policia, era vendre els animals aprofitant les festes de Nadal. Tot i que l'home passarà a disposició judicial per una falta de furt, la multa econòmica serà mínima, ja que ha reparat els danys. El suposat lladre ha tornat els pollastres personalment als seus propietaris, a qui també ha pagat els animals que ja havia venut i els pocs que ja s'havia menjat.

Actualitzat
L'home, que no té antecedents relacionats amb la delinqüència, hauria entrat a les gàbies de pollastres de quatre cases de Solsona i se n'hauria emportat els animals. Tres de les víctimes no van denunciar el cas, però la quarta va donar a conèixer els fets als Mossos d'Esquadra. Aquest veí de Solsona va explicar als Mossos que algú li havia robat els pollastres i que, a canvi, s'hi havia trobat un gos que li era molt familiar. De fet, va poder assenyalar dues persones amb nom i cognoms.

Els Mossos tenien dos sospitosos. Descartat el primer, van anar a casa del segon, qui va confessar immediatament els fets i va reparar els danys ocasionats.
Anar al contingut