El taüt de Boris Nemtsov el dia del seu funeral a Moscou (Reuters)
El taüt de Boris Nemtsov el dia del seu funeral a Moscou (Reuters)
Moscou

Identificats diversos sospitosos de l'assassinat de l'opositor rus Nemtsov

Putin ha aprofitat l'anunci per demanar al seu Ministeri de l'Interior que previngui assassinats polítics com el de l'opositor rus

Actualitzat

La policia russa ha identificat diverses persones que podrien estar relacionades amb la mort de l'opositor Borís Nemtsov. Ho ha anunciat el director del Servei Federal de Seguretat (FSB) rus, Alexandre Bortnikov, que en ser preguntat sobre si ja hi ha identificats sospitosos de l'assassinat ha respost que "sempre n'hi ha alguns".

A més d'aquest anunci vague, també s'ha sabut que el vehicle relacionat amb els fets pertany a una empresa federal que treballa per al Ministeri de Finances. Concretament, l'empresa treballa per a l'òrgan estatal que imprimeix els bitllets a Rússia, Goznak, que depèn del citat ministeri i d'altres agències estatals.

Nemtsov va ser assassinat a trets divendres a la nit en un pont proper al Kremlin. L'exviceprimer ministre, que va ser enterrat dimarts a Moscou, era una de les personalitats més crítiques amb el president rus, Vladimir Putin.

Precisament, aquest dimecres, Vladímir Putin ha instat el seu Ministeri de l'Interior a prevenir assassinats polítics com el de Nemtsov.

"Cal parar més atenció als crims de gran ressonància, inclosos els de caire polític. Em refereixo al descarat assassinat de Boris Nemtsov en ple centre de la capital", ha dit Putin, citat per les agències locals.

Anar al contingut