Els cadells, a l'interior d'un contenidor a Llagostera (ACN)
Els cadells, a l'interior d'un contenidor a Llagostera (ACN)
Llagostera

Identificat l'home que va llançar nou cadells de gos en un contenidor d'escombraries a Llagostera

Els agents han denunciat l'amo dels gossos a la justícia i li han tret la gossa mare i un altre cadell que s'havia quedat

RedaccióActualitzat

La policia local de Llagostera ha identificat l'home que el 19 de desembre va llançar nou cadells vius de gos en un contenidor de la localitat.

Els agents l'han pogut identificar gràcies a la col·laboració ciutadana. Es tracta d'un veí de Llagostera que encara tenia a casa la mare dels gossos i un desè cadell que es va quedar. La policia li ha tret aquests dos gossos i els ha portat a casa de la veïna que es va oferir per cuidar els altres nou cadells.

Els agents han posat una denúncia contra l'amo dels gossos davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. El maltractament animal és un delicte tipificat al Codi Penal i pot comportar penes de presó.

Molts dels cadells ja han trobat família, però no tots. L'Ajuntament de Llagostera ha fet saber que qui en vulgui adoptar un es pot posar en contacte amb la veïna que els cuida, Deborah Pinto, a través del seu perfil de Facebook.

 

 

Anar al contingut