Barcelona

ICV-EUiA vol ser "la veu positiva per plantar cara a la resignació de la crisi"

El líder de la formació ecosocialista Joan Herrera subratlla que el 25 de novembre no només decidim sobre el dret a decidir, sinó que també "decidim si redistribuïm o si seguim retallant."

RedaccióActualitzat
Joan Herrera i Joan Mena han presentat aquest diumenge la campanya electoral d'Iniciativa-Verds Esquerra Unida i Alternativa. Tots dos han explicat que la coalició es presenta com la veu positiva que pot plantar cara a la resignació de la crisi. 

Herrera ha subratllat que, de la mateixa manera que els catalans tenen dret a decidir sobre l'Estat propi, també tenen dret a decidir sobre els seus drets socials. Assegura que el 25 de novembre es decideix també "si redistribuïm o seguim retallant. Si continuem amb l'estela de la destrucció de l'ocupació i l'austeritat dogmàtica, o anem per un altre carril, per una altra via".

Els ecosocialistes demanen aconseguir amb els drets socials el mateix que s'ha aconseguit amb les aspiracions nacionals "en pocs mesos". "Rajoy ho nega tot, res a tocar amb l'estat i res a fer amb les polítiques econòmiques; Mas diu que podem tocar les relacions amb l'estat, però no les relacions econòmiques. Nosaltres diem que es pot tot", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut