Barcelona

ICV-EUiA descarta que el seu rebuig a la LEC faci trontollar el tripartit

Iniciativa-Esquerra Unida i Alternativa descarta que el seu rebuig a la llei d'educació faci trontollar l'estabilitat del govern tripartit. L'única reacció prevista pels ecosocialistes és intentar condicionar el desenvolupament de la norma que, segons diuen, queda molt oberta i pendent de concrecions. Així ho ha dit la portaveu parlamentària Dolors Camats, durant una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio".

Actualitzat
La portaveu parlamentària d'ICV-EUiA Dolors Camats ha indicat que la seva oposició a la llei d'educació "a nivell del govern no durà conseqüències". Camats ha anunciat que l'actuació dels ecosocialistes després de la seva aprovació serà "condicionar com es desplegarà aquesta llei, perquè és fonamental que es faci en la direcció que s'havia acordat", segons ha afirmat.

Iniciativa afirma que la norma pactada entre el PSC, CiU i ERC no s'avé al Pacte Nacional per l'Educació, però descarten portar-la al Consell Consultiu. Recordem que la principal queixa dels ecosocialistes és que el text pactat entre els seus dos socis de govern i la federació nacionalista amplia el finançament públic de l'escola concertada, però permetent-li separar nens i nenes.
Anar al contingut