Barcelona

ICV-EUiA demana "rebel·lia" als votants per poder ser decisius

ICV-EUiA ha posat en marxa la campanya fent una crida a la rebel·lia. Amb un sopar-míting al pavelló de l'Illa Diagonal, el cap de llista ecosocialista, Joan Herrera, ha demanat als votants que el 9 de març es rebel·lin contra el conformisme i la demagògia de la dreta. Herrera ha encetat la campanya electoral acompanyat dels líders dels dos partits de la coalició, Joan Saura i Jordi Miralles, i els números 2 i 3 de la seva candidatura, Núria Bonaventura i Josep Nuet. ICV aspira a aconseguir un tercer escó per Barcelona i que un creixement d'Esquerra Unida a la resta de l'Estat els permeti tenir grup propi al Congrés.

Actualitzat
Amb el lema "Solucions justes, lògiques i valentes", la formació ecosocialista concorre als comicis amb el compromís de lluitar pels "somnis de l'esquerra", entre els quals ha enumerat les pensions dignes, els sous decents, les escoles bressol per a tots els infants o arribar a l'hora amb els trens de Rodalies. Precisament Rodalies serà un dels principals eixos temàtics de la campanya d'ICV, que aspiren a obtenir un tercer escó per Barcelona

El candidat d'ICV-EUiA ha dit, en una entrevista al programa "La nit al dia" de TV3, que si són necessaris perquè el PSOE governi exigiran un "gir a l'esquerra" que posi l'economia "al servei de la gent". Herrera també ha posat un èmfasi especial en el fet que el 9 de març es decideix qui ha de tenir més influència a les Corts, si la formació ecosocialista o CiU: "S'ha acabat això de pactar les lleis socials amb nosaltres per després pactar les lleis dels privilegis amb el senyor Duran", ha declarat Herrera, que ha qualificat el candidat de la federació de "més conservador que nacionalista".
Anar al contingut