Barcelona

ICV acceptarà les crítiques israelianes quan condemnin la mort de civils palestins

La portaveu de la formació ecosocialista, Laia Ortiz, ha respost a les crítiques de l'ambaixada d'Israel a Espanya, que ha acusat ICV d'antisemitisme i d'estar "en contra de qualsevol israelià" per la protesta que la formació ha anunciat contra l'actuació de Noa per la Diada. Ortiz ha dit que acceptaran les crítiques de l'ambaixada israeliana quan condemnin la mort de civils.

Actualitzat
Continua la polèmica per l'actuació de la cantant israeliana Noa durant la Diada. La caixa de trons la va obrir ICV quan va anunciar una protesta simbòlica contra Noa perquè, diuen, la cantant va donar suport als bombardejos que l'exèrcit israelià va fer sobre Gaza el desembre passat.

L'ambaixada d'Israel a Espanya ha contestat els ecosocialistes amb l'argument que "qui està en contra de Noa està en contra de qualsevol israelià" i ha titllat ICV d'antisemites i de donar suport a Hamas i al terrorisme. Ara la portaveu de la formació, Laia Ortiz, ha dit que acceptaran les crítiques quan condemnin les morts de civils en els bombardejos israelians a Gaza.

Aquest dijous a la tarda s'ha referit a la polèmica la mateixa afectada. Noa ha denunciat al programa "El secret" de Catalunya Ràdio que se sent utilitzada pels ecosocialistes i que ella sempre ha defensat la pau i el diàleg.
Anar al contingut