Primer pla contrapicat del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, llegint la publicació editada pels 40 anys del partit, el 18 de maig de 2018. (ho…
Primer pla contrapicat del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, llegint la publicació editada pels 40 anys del partit, el 18 de maig de 2018. (horitzontal)

Iceta estén la mà a Torra per dialogar i "establir acords" abans que vagi a negociar amb Madrid

ACN Barcelona.-"Abans d'anar-hi, parlem entre nosaltres, establim els acords aquí, perquè només aquesta força és la que ens permetrà avançar ". Aquest és l'oferiment que ha llençat aquest dissabte el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, a Quim Torra abans que es produeixi la reunió entre el president de la Generalitat i Mariano Rajoy, que Torra ja ha demanat formalment per carta. Tot i que troba una "bona idea" la iniciativa, Iceta ha insistit en la seva preocupació per els escrits i la "forma de pensar" del nou cap del Govern català. "Que els oblidi", ha demanat "perquè de mantenir-se, l'impedirà representar el conjunt de la ciutadania", ha manifestat Iceta en la seva intervenció durant l'acte de presentació d'activitats per commemorar el 40è aniversari del PSC. Uns actes que s'allargaran durant un any i que comptaran amb la publicació de llibres, exposicions i un acte polític central que se celebrarà a mitjans de juliol.

Anar al contingut