Madrid

Iceta es reafirma en el "no" del PSC a Rajoy després de reunir-se amb Javier Fernández

"Els nostres punts de vista, que són diferents, no han canviat", tuiteja el primer secretari dels socialistes catalans sobre la trobada amb el president de la gestora

Actualitzat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha insistit davant la direcció del PSOE que els socialistes catalans votaran en contra de la investidura de Mariano Rajoy. Iceta s'ha trobat aquest dimarts a la tarda durant una hora i mitja amb el president de la gestora del PSOE, Javier Fernández, en una reunió en què tots dos han mantingut les discrepàncies explicitades els darrers dies.

A la reunió amb Fernández al carrer Ferraz, Iceta ha mantingut el missatge que ja havia dit hores abans en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio". Encara que el Comitè Federal del PSOE d'aquest diumenge acordi l'abstenció en el debat d'investidura, el reelegit primer secretari dels socialistes catalans defensa que els set diputats del PSC han de mantenir el rebuig a Rajoy.

La trobada entre Iceta i Fernández s'emmarca en la ronda de contactes que el president de la gestora està fent amb els barons territorials per preparar el Comitè Federal de diumenge.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut