Iceta demana que no hi hagi cap candidat empresonat durant la campanya

RedaccióActualitzat

El número 1 de la llista del PSC, Miquel Iceta, ha arribat a Tarragona acompanyat de l'alcalde de la ciutat, la candidata tarragonina Rosa Maria Ibarra, i el líder d'Units per Avançar, Ramon Espadaler. Als peus del pont del Diable s'han fet la foto amb els candidats de la demarcació.

Des de Tarragona, Iceta ha demanat que no hi hagi candidats empresonats:

"Jo el que m'agradaria és que tots els candidats poguessin fer campanya sense cap mena d'entrebancs; per tant, desitjo que els que són a la presó deixin d'estar-hi. El cas de Puigdemont és diferent precisament perquè ha marxat per esquivar l'acció de la justícia. Jo el que espero és que el Tribunal Suprem que ara concentrarà tots els casos derivats de la declaració d'independència doncs tingui la precaució, la proporcionalitat, de no fer mesures cautelars que impliquin presó abans del judici"

El PSC ha triat el pont del Diable per fer-se la foto perquè consideren que s'han de construir ponts, i no fronteres, i ha d'haver reconciliació entre catalans i la resta d'Espanya.

Iceta diu que "s'ha dividit el país, s'ha afeblit l'economia, s'ha malmès la imatge de Catalunya" i la política és una "crònica de tribunals".

 

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés català
Anar al contingut