El primer secretari del PSC, Miquel Iceta
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta
Barcelona

Iceta demana a Iglesias que torni a la mesa de negociacions per aconseguir un govern de canvi

Torna a estendre la mà a Podem per aconseguir un pacte i diu que no s'entén que s'aixequessin de la mesa abans de rebre una resposta a les seves propostes

RedaccióActualitzat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, demana a Podem que torni a la mesa de negociacions per desencallar la investidura a Espanya.

En una intervenció davant els alcaldes del partit, Iceta ha assegurat que no entén per què el líder de la formació, Pablo Iglesias, va abandonar les converses abans de rebre una resposta sobre les 20 propostes que van presentar. Miquel Iceta diu que cal un acord per a un govern de canvi a Espanya i evitar que el president en funcions, Mariano Rajoy, tingui una nova oportunitat que no mereix.

Iceta ha recordat a Pablo Iglesias que si els socialistes haguessin fet el mateix i s'haguessin aixecat de la mesa de negociacions a Badalona i Madrid, els alcaldes d'aquestes ciutats serien els populars Xavier García Albiol i Esperanza Aguirre.

Crítica a la consulta a les bases de Podem

El primer secretari socialista ha criticat que el líder de Podem demani a les seves bases triar entre un govern de PSOE i Ciutadans o un sense Ciutadans. Per Iceta, la formació de Pablo Iglesias fa el contrari que el PSOE, que va fer una consulta per preguntar als seus militants per sumar i no dividir.

Anar al contingut