Barcelona

iCat FM deixa de sentir-se per la ràdio i es converteix en iCat.cat, una emissora que es podrà escoltar per internet

A partir d'aquest dilluns, l'emissora de música iCat FM deixarà de sentir-se per la ràdio i es convertirà en iCat.cat, una emissora que es podrà escoltar per internet.

RedaccióActualitzat
A partir d'aquest dilluns, iCat FM es reconverteix i s'adapta als nous consums de ràdio. Des de la mitjanit l'emissora, que ha passat a dir-se iCat.cat, ha deixat d'emetre per la freqüència modulada i oferirà continguts musicals i culturals a través d'internet, d'aplicacions per a telèfons mòbils, de la TDT i també a través de la resta d'emissores de Catalunya Ràdio.

Engega així un nou període en què es converteix en una emissora multicanal. És a dir: es pot seguir tota la programació d'iCat, però a través de diversos canals. Es continua apostant per la difusió de la música catalana.

Icat.cat es pot seguir a la seva pàgina d'internet. Ara, però, s'està dissenyant un nou web que pretén convertir-se en la referència en línia del país.

L'emissora, que ja es pot seguir a través d'iPhone, Android, tauletes i d'un canal de la TDT, també proporciona continguts a la resta de canals del grup d'emissores de Catalunya Ràdio, com ara el programa "Delicatessen", que té una versió a l'emissora mare els dissabtes a la mitjanit.
Anar al contingut