Barcelona

iCat celebra 10 anys amb un Desconcert a la sala Apolo

Una vintena de músics de l'escena catalana han interpretat en format karaoke cançons d'altres artistes amb una banda en directe

RedaccióActualitzat

Festa d'aniversari d'iCat.cat aquest dijous a la Sala Apolo de Barcelona. El 23 d'abril va arribar a la seva primera dècada i l'emissora s'ha vestit de gala per acollir la festa que ha batejat com el "El Desconcert: on ningú cantarà les seves pròpies cançons." Una vintena de músics de l'escena catalana han interpretat en format karaoke cançons d'altres artistes amb una banda en directe formada per a l'ocasió. Joan Colomo ha versionat Amy Winehouse; Lluís Gavaldà, la cançó "Human", de The Killers, i Le Petit Ramon ha cantat The Who, entre d'altres.

També hi han participat altres artistes com: Quimi Portet, Roger Mas, Helena Miquel, The New Raemon, Guillamino, Mazoni, Sanjosex, Joana Serrat, Xarim Aresté, Ernest Crusats (La Iaia), Caïm Riba, Pau Vallvé, Núria Graham, Miquel Àngel Landete (Senior i el Cor Brutal), Pere Jou (Quart Primera), Miguel Ángel Blanca (Manos de Topo), Inspira i Carla.

Per la festa també, hi han passat nombrosos periodistes de Catalunya Ràdio, iCat.cat i també de TV3. Mònica Terribas, Agnès Marquès, Francesc Garriga, Josep Martín, Toni Puntí i Albert Puig, entre d'altres, són els encarregats de presentar aquest Desconcert al públic assistent.

La festa dels 10 anys d'iCat, a domicili

Carles Aledo, director de l'emissora, explica que "iCat segueix sent un referent de cultura, cultura emergent i especialment cultura del nostre país".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut