L'Alberto Guijarro i el Ricard Robles, codirectors dels festivals Primavera Sound i Sònar, respectivament, i amb Carles Aledo, coordinador d�…
L'Alberto Guijarro i el Ricard Robles, codirectors dels festivals Primavera Sound i Sònar, respectivament, i amb Carles Aledo, coordinador d'Icat.cat a "El matí de Catalunya Ràdio".

iCat.cat serà l'emissora oficial del Primavera Sound i del Sónar

Gran part dels concerts dels dos certàmens més importants del país es podran seguir en directe i en exclusiva per a tot el món a través d'iCat.cat

Actualitzat

Icat.cat serà l'emissora oficial del Primavera Sound i del Sónar, dos dels festivals més importants del país.

El canal transmetrà en directe per a tot el món una seixantena de concerts d'artistes com: El trio novaiorquès Hospitality, Dam Dam Gilrs, Joana Serrat, El Petit de Cal Eril, Univers o el retorn de Neneh Cherry. El Primavera Sound es farà del 29 al 31 de maig i el Sónar del 12 al 14 de juny.

Aquest dijous han passat pel Matí de Catalunya Ràdio el coordinador del canal, Carles Aledo, juntament amb el codirector del Primavera Sound, Albert Gijarro, i el codirector del Sónar, Ricard Robles. Robles ha aprofitat per reclamar que "l'impacte d'un festival" com el seu "no es mesuri només amb criteris econòmics i de turisme."

 

 

 

Anar al contingut