Madrid

Iberia i Spanair són les companyies aèries espanyoles que perden més maletes

La companyia aèria europea que perd més maletes és la TAP portuguesa; la segueix de prop British Airways. A la llista, Iberia i Spanair són les companyies espanyoles que més equipatge extravien, amb una mitjana de 12 maletes perdudes de cada 1.000. L'associació d'aerolínies europees ha comptabilitzat totes les xifres de les companyies pel que fa al total de maletes perdudes, sense tenir en compte si les han pogut tornar o no. Per la seva banda, a l'aeroport de Barcelona es denuncia la pèrdua de l'1% de les maletes que hi passen diàriament.

Actualitzat
Segons l'estudi de l'associació d'aerolínies europees del primer trimestre del 2007, les companyies europees perden, de mitjana, 15 maletes de cada 1.000 que es mouen en els seus trajectes.

En aquest llistat, la companyia que ha perdut més maletes és la TAP portuguesa, amb una mitjana de 30 de cada 1.000 maletes transportades. La segueix de prop British Airways, que n'ha perdut pràcticament 25 de cada 1.000, i Luxair, que perd 18 maletes de cada 1.000. 

Anar al contingut