Veneçuela

Hugo Chávez insinua que els EUA estan darrere dels càncers dels líders llatinoamericans

El president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha insinuat aquest dimecres que els Estats Units podrien haver contribuït al fet que diversos líders de l'Amèrica Llatina hagin estat diagnosticats de càncer, després que la presidenta de l'Argentina, Cristina Fernández de Kirchner, ha anunciat que té càncer de tiroides.

RedaccióActualitzat
La presidenta argentina, Cristina Fernández, ha rebut nombroses mostres de suport en les últimes hores, després d'anunciar que tenia un càncer de tiroides i que s'operarà la setmana vinent.

Els seus homòlegs llatinoamericans li han fet arribar molts missatges d'encoratjament, especialment aquells entre els quals el càncer ha fet estralls.

No obstant això, el veneçolà Hugo Chávez, encara en tractament, ha deixat caure la sospita que els nord-americans podrien estar darrere d'aquesta "epidèmia", segons ha declarat.

Segons ha informat Reuters, en un dels seus discursos controvertits, Chávez ha assenyalat que no estava acusant ningú, sinó simplement pensant en veu alta. "No seria estrany si haguessin desenvolupat una tecnologia per introduir càncer i ningú ho sabés... No ho sé. Només estic reflexionant", ha dit en un discurs televisat, dirigit a les tropes d'una base militar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut