La nena de cinc anys, a punt d'entrar a l'ambulància per ser traslladada a un altre hospital. (Foto: Reuters)
La nena de cinc anys, a punt d'entrar a l'ambulància per ser traslladada a un altre hospital. (Foto: Reuters)
Nova Delhi

Hospitalitzada greu una nena de cinc anys a qui un veí va violar repetidament durant dos dies a l'Índia

La nena va desaparèixer dilluns passat i lan va trobar dimecres a la casa d'un veí del mateix edifici després de sentir-la cridar. El sospitós, d'uns 30 anys, va violar la nena en repetides ocasions i no li va donar ni aliments ni aigua durant els dos dies que la va tenir segrestada.

RedaccióActualitzat
Una nena de cinc anys es troba hospitalitzada en estat greu després de ser violada per un home durant dos dies a Nova Delhi. Segons explica el diari "The Hindu", la nena va desaparèixer dilluns passat i dimecres la van trobar a la casa d'un veí del mateix edifici després de sentir-la cridar.

Segons aquest mitjà, el sospitós, d'uns 30 anys, va violar la nena en repetides ocasions i no li va donar ni aliments ni aigua durant els dos dies que la va tenir segrestada.

Un metge citat per la premsa índia ha afirmat que "les properes hores són crítiques" per a la supervivència de la nena. El ministre de Salut indi ha visitat la nena i la seva família a l'hospital. Per la seva banda, el primer ministre, Manmohan Singh, ha dit en un comunicat que estava "profundament pertorbat" després de conèixer els fets.

El fet ha generat una onada de protestes a la capital índia. Al desembre, la violació d'una jove de 23 anys a Nova Delhi ja va desencadenar protestes populars i un debat sense precedents sobre la situació de la dona al país.
Anar al contingut