Motociclisme

Hopkins, Lorenzo i Pasini marquen els millors temps en els primers entrenaments del Gran Premi de la Xina

John Hopkins ha fet el millor temps en moto GP en la primera sessió d'entrenaments oficials del Gran Premi de la Xina. Dani Pedrosa ha estat tercer; Rossi, sisé; Checa ha quedat en la desena posició, i Toni Elias, en la catorzena. En els 250 cc, el millor temps ha estat per a Jorge Lorenzo, que aquest divendres fa 20 anys i dissabte, si confirma la "pole", també en sumarà 20. En 125 cc, el primer lloc ha estat per a Pasini.

Actualitzat

El millor temps l'ha fet John Hopkins, amb Suzuki, seguit de Melandri, Pedrosa, Hayden, Capirossi i Valentino Rossi. Entre ells no hi ha més de tres dècimes de diferència, però tant Pedrosa com l'italià estan força preocupats pel nivell dels pilots que porten pneumàtics Bridgestone, com Hopkins, Melandri o Capirossi, i també per la potència de les Ducati: ocupen les quatre primeres places en velocitat punta i això, a Xangai, amb dues rectes llargues, és molt important.

Carles Checa ha estat desè i Toni Elias, catorzè. En 250 cc, Jorge Lorenzo ha escombrat. Aquest divendres fa 20 anys i si dissabte confirma la "pole" en tindrà 20, les mateixes que els campions Barry Sheen i Wayne Gardner. Segon ha estat Julio Simón i tercer, Álvaro Bautista. Aleix Espargaró és desè. En la cilindrada petita, Pasini ha estat el millor, Tito Rabat és dissetè i Pol Espargarò, vintè, davant d'Olive.

Anar al contingut