Barcelona

Homs té la "convicció" que hi haurà un acord Mas-Junqueras per a una llista única el 27-S

Després de la proposta de Junqueras aquest dimecres obrint la porta a una llista unitària formada per persones de la societat civil, Homs albira "un acord que fa uns dies i fa unes hores no era abastable"

Actualitzat

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat aquest dijous que té la "convicció" que el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, arribaran a un acord per formar una llista sobiranista conjunta de cara a les eleccions al Parlament del 27 de setembre.

"En les últimes hores hi ha hagut posicionaments que, per primera vegada en molts mesos, apunten que la unitat serà més possible del que es pensava"

Després de la proposta de Junqueras aquest dimecres obrint la porta a una llista unitària formada per persones de la societat civil, Homs albira "un acord que fa uns dies i fa unes hores no era abastable". "Això és un magnífica notícia", ha dit en una entrega de premis.

El conseller de la Presidència ha considerat que ara és moment de negociar l'acord definitiu i ha argumentat que totes les parts han de ser capaços de fer sacrificis.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut