Barcelona

Homs, sobre l'impagament a entitats socials: "La impressió que tenim és que no afectarà els usuaris"

Després d'assegurar que el govern no coneix l'escrit que directors de geriàtrics catalans han presentat a la fiscalia per avisar de la "possible desatenció i risc vital" dels ancians de les residències, el portaveu del govern, Francesc Homs, ha dit que "la impressió que tenim és que no afectarà els usuaris". L'escrit fa referència al fet que el govern de Catalunya ja ha dit que aquest mes de juliol no podrà pagar els concerts assistencials.

RedaccióActualitzat
A preguntes dels periodistes en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, el portaveu, Francesc Homs, ha dit que el govern no coneix l'escrit que directors de geriàtrics catalans han presentat a la fiscalia per avisar de la "possible desatenció i risc vital" dels ancians de les residències, per l'anunci de la Generalitat que aquest mes de juliol no podrà pagar els concerts assistencials.

En tornar-li a preguntar sobre el mateix tema, Homs ha dit que "la impressió que tenim és que no afectarà els usuaris".

Homs també ha dit que els pagaments de la Generalitat es fan en un ordre determinat. Primer, ha dit, s'han de pagar els venciments financers, o sigui, els interessos corresponents al finançament rebut, i després es paguen les nòmines de la Generalitat i, en aquest sentit, ha assegurat que les transferències derivades dels concerts assistencials estan entre les prioritats del govern.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut