El conseller Homs, durant l'entrevista.
El conseller Homs, durant l'entrevista.
Madrid

Homs respon a Rajoy que "si té un pla per a Catalunya el sotmeti a votació"

"M'agradaria que no fóssim tots tan previsibles en la línia de poder avançar en un terreny que el senyor Rajoy no podrà evitar, que és que la democràcia s'expressi", ha assegurat el portaveu del govern i conseller de Presidència. Homs ha deixat clar que hi haurà consulta i que serà legal.

RedaccióActualitzat

El portaveu del govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha respost les paraules de Rajoy, que ha estat entrevistat a Antena 3. En una entrevista per a una altra cadena de televisió, TVE, Homs s'ha mostrat convençut que el govern espanyol no podrà evitar que Catalunya s'expressi a les urnes. "M'agradaria que no fóssim tots tan previsibles en la línia de poder avançar en un terreny que el senyor Rajoy no podrà evitar, que és que la democràcia s'expressi."

Homs ha deixat clar que "hi haurà consulta", i que "no es farà de manera il·legal". "La postura del govern espanyol no és sostenible. Confon consulta amb independència", ha afegit el portaveu, que també ha enviat un missatge al cap de l'executiu espanyol: "Si Rajoy té un pla per a Catalunya, que el sotmeti a votació."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut