El conseller de la Presidència, Francesc Homs, en la seva visita al Celler Cooperatiu de l'Espluga de Francolí.
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, en la seva visita al Celler Cooperatiu de l'Espluga de Francolí.
L'Espluga de Francolí

Homs es pregunta "per què PP i PSOE tenen tanta al·lèrgia a la democràcia i a que es pugui consultar al poble de Catalunya"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, demana a Mariano Rajoy que es deixi de negatives i proposi una solució democràtica a les peticions de Catalunya. Homs ha recordat que celebrar la consulta no és sinònim d'independència ni de la victòria del sí.

RedaccióActualitzat

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha dit que entén que la consulta incomodi el PP i el PSOE però ha qüestionat que els dos grans partits espanyols rebutgin un plantejament estrictament democràtic, com és la consulta.

Homs s'ha  preguntat per què els populars i els socialistes "tenen tanta al·lèrgia" a donar la veu al poble català i ha lamentat que defensin la unitat d'Espanya al marge de la democràcia.

El conseller també ha demanat al president espanyol, Mariano Rajoy, que canviï les seves constants negatives respecte a Catalunya i que ofereixi una resposta democràtica al poble català. Homs ha recordat que celebrar la consulta no és sinònim d'independència ni d'una victòria del "sí".

 

 

Anar al contingut