Barcelona

Homs assegura que les negociacions amb la CUP no estan bloquejades

El candidat de Democràcia i Llibertat a les eleccions al Congrés ha recordat que la disposició al diàleg amb l'Estat que ell defensa està recollida a la declaració aprovada pel Parlament

Actualitzat

El candidat de Democràcia i Llibertat a les eleccions al Congrés, Francesc Homs, ha negat que les negociacions amb la CUP estiguin bloquejades i confia que es pugui arribar a un acord. En una entrevista al programa "L'oracle" de Catalunya Ràdio, Homs ha assenyalat que "hi ha espais de negociació oberts" i que, a l'interior de Junts pel Sí, no es considera "que això estigui bloquejat".

El cap de llista de la coalició liderada per CDC s'ha mostrat convençut que hi acabarà havent un acord:

"Jo també miro i escolto molt atentament el que diuen, i ells han dit que el més important era el 'què', el 'com' i el 'quan'. I que el 'qui' no era el més important. Doncs, donem-nos el temps per a la negociació que es requereix"

El conseller de la Presidència en funcions ha recordat que la disposició al diàleg amb l'Estat que ell defensa està recollida a la declaració aprovada pel Parlament de Catalunya i ha reivindicat que moderació i determinació no són incompatibles.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut