Barcelona

Homenatge a l'aeroport del Prat a les víctimes de l'avió estavellat als Alps

Els ministres d'Afers Estrangers d'Espanya, Alemanya i França, i la vicepresidenta del govern català han fet una ofrena floral davant la T2 de l'aeroport, des d'on es va enlairar l'avió per última vegada

RedaccióActualitzat

Abans de començar la Cimera Euromediterrània a Barcelona, els caps de la diplomàcia d'Espanya, José Manuel García-Margallo; Alemanya, Frank-Walter Steinmeier, i França, Laurent Fabius, han participat a l'aeroport del Prat en un acte d'homenatge a les víctimes de l'avió de Germanwings estavellat als Alps. A l'acte també hi ha assistit la vicepresidenta del govern, Joana Ortega.

Els ministres dels tres països i la vicepresidenta de l'executiu català han fet una ofrena floral en memòria de les 150 víctimes, davant del mosaic de Joan Miró, a la terminal 2 de l'aeroport, des d'on es va enlairar l'avió per última vegada.

Mentrezstant, aquest dilluns, el setmanari "Bild am Sontag" publica que els metges de Lufthansa havien recomanat fer un seguiment psicològic a Andreas Lubitz, el copilot de l'avió estavellat. L'informe deia que calia fer-li aquest seguiment per l'episodi greu de depressió que va tenir el 2009, durant la seva formació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut