Harvey Weinstein
Harvey Weinstein
Hollywood

Els Oscars expulsen Weinstein per les acusacions d'assetjament sexual a actrius

RedaccióActualitzat

Els membres dels Oscars han votat per expulsar a Harvey Weinstein després de les nombroses denúncies d'assetjament sexual.  L'Acadèmia de Hollywood es reuneix aquest cap de setmana per analitzar les acusacions contra un dels productors més poderosos dels Estats Units: Harvey Weinstein.

El cas ha sacsejat el món del cinema i cada cop són més les actrius que s'afegeixen a la llista de denunciants. Actrius de renom com Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Mira Sorvino o Ashley Judd han explicat diferents episodis que van des de conductes sexuals abusives fins a violacions per part de Weinstein.

Un camí que les més famoses han obert perquè d'altres que estiguin més desprotegides puguin seguir-lo. I en aquesta allau de revelacions són moltes les actrius que han confessat agressions i violacions dins del món idealitzat de Hollywood. Unes revelacions que encara que tard, poden ajudar moltes artistes joves.

L'actor Gael Garcia Bernal ha retuitejat a Emma Thomson. L'actriu explica que el que està passant ara amb Weinstein no és més que la punta de l'iceberg d'un problema sistèmic a Hollywood:

 

 

Després d'aquest allau de revelacions contra Weinstein, així parla una actriu com Michelle Rodríguez:

"Per les noies, plantar-se i dir: No desgraciat aquesta no és la manera!. És molt maco, perquè totes aquestes noies que han cregut que aquesta era la manera, ara enlloc d'entrar en una habitació pensant que és la única forma....elles poden plantar-se i dir: No desgraciat, jo agafo un altre camí!".

Bob Weinstein creu que l'Acadèmia de Hollywood ha d'expulsar el seu "malalt i depravat" germà, Harvey Weinstein, amb el qual va fundar dos importants productores audiovisuals i que ara està embolicat en un enorme escàndol d'abusos i assetjament sexual.

Roy Price, director d'Amazon Studios també acusat d'assejament sexual

Amazon també s'ha vist obligada a suspendre en les seves funcions el director d'Amazon Studios, Roy Price, que també està acusat d'assetjament sexual.

Anar al contingut