Barcelona

Hoffman: l'edició del 2016 del MWC "ha estat la millor i la més gran"

El congrés ha tancat amb rècord de visitants, 101.000, un 6% més que l'any passat

RedaccióActualitzat

El Mobile World Congress (MWC) tanca portes i ho fa amb rècord de visitants: 101.000 persones provinents de 204 països. El conseller delegat de l'organització ha volgut agrair als visitants, a les institucions i a les ciutats de Barcelona i l'Hospitalet el suport per fer que "l'edició del 2016 del Mobile World Congress hagi estat la millor i la més gran de la història del saló".

En la nota de valoració de la direcció del MWC no es fa cap referència a la vaga de metro. Sí que s'hi anuncia la data de la pròxima edició del MWC: serà també a la Fira Gran Via de Barcelona entre el 27 de febrer i el 2 de març de 2017.

Congressistes i expositors han aprofitat els últims minuts per tancar negocis i fer les últimes visites als pavellons. A banda dels problemes de mobilitat derivats de les vagues d'aquests dies, els assistents valoren com a molt positiva aquesta edició.

Els congressistes ja comencen a desfilar amb les seves maletes per anar cap a l'aeroport. Molts dels assistents qualifiquen amb un notable alt aquesta edició del MWC i destaquen els últims avanços en realitat virtual i la bona organització del Congrés.

La celebració del Mobile World Congress també s'ha traduït en un augment de l'allotjament en cases particulars, ja sigui llogant el pis sencer o una habitació. Aquest any, 30.000 persones ho han fet a través d'una de les empreses líders en el sector, Airbnb. És un augment de més del 50% respecte a l'any passat. Per això, la plataforma reitera que vol dialogar amb la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona sobre una normativa que ho reguli. Els congressistes que trien aquest tipus d'allotjament busquen preus més barats i conèixer més a fons la ciutat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut