El diputat dimissionari de la CUP, Antonio Baños (EFE)
El diputat dimissionari de la CUP, Antonio Baños (EFE)
Barcelona

Històrics de la CUP i l'esquerra independentista firmen un manifest contra l'estancament de l'independentisme

El document l'han firmat almenys 80 persones, entre les quals hi ha figures destacades de l'esquerra independentista com ara Carles Castellanos, Antoni Infante i Antonio Baños

RedaccióActualitzat
Noms històrics de la CUP han firmat un manifest en què critiquen "l'estancament social i institucional" de l'independentisme, i demanen una "estratègia conjunta" de tots els partidaris del procés.

El text, penjat en una pàgina web, denuncia que el procés està tenint una "desorientació estratègica" per excés de partidisme, i culpa Junts pel Sí, l'Assemblea Nacional Catalana i la mateixa CUP.

El manifest lamenta que sectors de la burgesia catalana hagin matisat els seus avenços cap a l'independentisme, que l'ANC hagi perdut el paper de mobilitzador, i creu que la CUP també hauria de fer autocrítica de la seva tasca.

El document l'han firmat almenys 80 persones, entre les quals figures destacades de l'esquerra independentista com ara Carles Castellanos, Antoni Infante i Antonio Baños. També el firma l'arqueòleg Eudald Carbonell, que és qui encapçala el llistat de firmes.
Anar al contingut