"Història de la meva mort" s'instal·la al Sala 33.

Àlex Gorina porta al Sala 33 l'últim llargmetratge d'Albert Serra, "Història de la meva mort", que qualifica d'obra mestra.

La pel·lícula ha estat recentment seleccionada a l'Istambul International Film Festival i va guanyar el premi Puma al millor director FICUNAM 2014. Es podrà veure al Sala 33 el dijous a les 22.35.
 
Albert Serra també va recollir el el Lleopard d'Or -màxim guardó- en l'últim Festival de Locarno (Suïssa). El film és una producció d'Andergraun Films i Capricci Films en producció associada amb Televisió de Catalunya, SA i L'Age d'Or. La pel·lícula aborda la transició entre el Racionalisme del segle XVIII i el Romanticisme del XIX a través de dos dels seus personatges literaris més representatius: Casanova i Dràcula.

Sinopsi:
Casanova coneix un nou servent que serà testimoni dels últims moments de la seva vida. Dels ambients galants i llibertins del segle XVII, en un castell francès, als últims dies a les pobres i ombrívoles terres septentrionals. Allà, la seva visió racionalista i el seu món de lleugeresa i mundanitat sucumbiran davant la força nova, violenta, esotèrica i romàntica representada per Dràcula i el seu poder etern.

Fitxa artística i tècnica:

Direcció i guió: Albert Serra
Productors: Montse Triola, Thierry Lounas, Albert Serra
Producció executiva: Montse Triola
Producció delegada TVC: Elisa Plaza
Intèrprets: Vicenç Altaió, Lluís Serrat, Noelia Ródenas, Clara Visa, Montse Triola, Eliseu Huertas amb Mike Landscape, Lluís Carbó, Clàudia Robert, Xavier Pau i Floarga Dootz.
Direcció de fotografia: Jimmy Gimferrer
Música: Ferran Font, Marc Verdaguer, Joe Robinson, Enric Juncà
Anar al contingut