Madrid

Hisenda rastrejarà 200.000 dominis i les xarxes socials a internet per trobar defraudadors

El Pla de Control Tributari d'aquest any posarà especial èmfasi a trobar els que lloguen pisos amb finalitats turístiques

RedaccióActualitzat

Hisenda rastrejarà internet amb tècniques d'anàlisi de xarxes socials per detectar-hi possibles activitats econòmiques ocultes. Segons el Pla de Control Tributari d'aquest any que publica avui el Butlletí Oficial de l'Estat, un dels àmbits d'atenció especial serà el dels pisos turístics. L'Agència Tributària intensificarà la persecució dels que lloguin de manera opaca, a través d'internet o altres vies, habitacions o pisos amb finalitats turístiques.

El pla sobre l'economia digital preveu seguir el rastre de 200.000 adreces electròniques per incorporar-les a les bases de dades de l'Agència Tributària. Hisenda també reforçarà la lluita contra els negocis que a través d'eines informàtiques alterin els llibres comptables i ocultin una part de les vendes.

Un altre dels objectius d'aquest pla és fer aflorar patrimonis ocults a l'estranger. L'Agència Tributària està investigant en aquests moments 7.000 contribuents, dels quals té sospites que o bé no han declarat els seus béns o bé no ho han fet de manera correcta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut