Madrid

Hisenda ja ha tornat 1.000 milions d'euros a 1,5 milions de contribuents en aquesta campanya de la renda

Quatre dies després de començar la campanya de la renda 2009, Hisenda ja ha tornat 1.000 milions d'euros a 1,5 milions de contribuents que han fet les seves declaracions i els han sortit a retornar. Ho ha explicat la vicepresidenta segona del govern i ministra d'Economia, Elena Salgado, que ha fet aquestes declaracions en la presa de possessió del nou director general de l'Agència Tributària, Juan Manuel López Carbajo, que substitueix en el càrrec Luis Pedroche. En aquest acte, Salgado ha evitat fer cap tipus de declaració sobre la situació econòmica.

Actualitzat
Acompanyada dels secretaris d'Estat d'Economia i Hisenda, la ministra d'Economia, Elena Salgado, s'ha limitat a donar la benvinguda al nou cap de l'Agència Tributària, Juan Manuel Carbajo, fins ara director general de finançament territorial. Salgado ha destacat la seva experiència.

Juan Manuel Carbajo substitueix en el càrrec Luis Pedroche, que deixava les seves funcions a causa de l'última reestructuració de l'executiu, segons la versió oficial, tot i que altres fonts ho atribueixen a desavinences amb Salgado i el seu equip. En aquest acte, Salgado ha lloat la feina de Pedroche al capdavant de l'Agència Tributària i ha destacat la seva "excel·lent transformació" d'aquest organisme.
Anar al contingut