Shakira en un acte benèfic al Camp Nou (Reuters)
Shakira en un acte benèfic al Camp Nou (Reuters)

Hisenda denuncia Shakira davant la fiscalia per presumpte delicte fiscal

Considera que entre el 2011 i el 2014 la cantant residia a Espanya i hauria d'haver presentat la declaració de la renda pels ingressos que va generar a tot el món

RedaccióActualitzat

Hisenda va darrere de la cantant Shakira per presumpte delicte fiscal.

Segons avança "La Vanguardia", l'Agència Tributària l'ha denunciat a la fiscalia perquè considera que entre el 2011 i el 2014 Shakira residia a Espanya i hauria d'haver presentat la declaració de la renda pels ingressos que va generar a tot el món, i no només pels que va obtenir a Espanya.

És una discrepància sobre la residència a efectes fiscals d'aquella època, quan ja era parella de Gerard Piqué, però no constava com a resident aquí. Shakira va establir la seva residència a Espanya, a tots els efectes, el 2015.

Segons publica el diari, des de l'entorn de Shakira es diu que la cantant sempre ha complert amb les seves obligacions fiscals i que està disposada a fer front a les "conseqüències econòmiques de les discrepàncies tècniques que té amb la inspecció d'Hisenda". Afirmen que es tracta d'una "diferència de criteri, no d'ocultació fiscal".

La diferència de criteri li hauria estalviat pagar milions d'euros.

 

Anar al contingut