Hillary Clinton, de blau integral, balla amb la presentadora Ellen deGeneres i DJ Stephen "Twitch" Boss al seu programa de televisió (Reut…
Hillary Clinton, de blau integral, balla amb la presentadora Ellen deGeneres i DJ Stephen "Twitch" Boss al seu programa de televisió (Reuters)
Washington

Hillary Clinton demana perdó pel cas dels correus electrònics: "Va ser un error. Lamento que passés"

La precandidata demòcrata a la Casa Blanca ha demanat perdó per primer cop pels correus electrònics que va enviar des d'un compte privat quan era secretària d'Estat

Actualitzat

Hillary Clinton ha demanat perdó per primer cop pels correus electrònics que va enviar des d'un compte privat quan era secretària d'Estat. La precandidata demòcrata a la Casa Blanca ha usat per primera vegada la paraula "error", després que la setmana passada afirmés a la cadena NBC que "no era la millor opció". 

"Va ser un error. Lamento que passés. Admeto tota la responsabilitat. El que vaig fer estava permès, però mirant-ho en perspectiva com faig ara,... hauria d'haver fet servir dos comptes. Un de personal i un altre de laboral."

L'FBI investiga si Clinton va violar la llei difonent informació confidencial, des d'un compte de correu privat, mentre era secretària d'Estat.

La polèmica sobre els riscos per la seguretat en qüestions d'interès nacional ha esquitxat la seva campanya per ser la presidenciable demòcrata. Clinton ja ha desclassificat prop de 300 correus per demostrar que no va fer res perjudicial per als interessos dels EUA entre el 2009 i el 2013.  

Aquest passat juliol també es van publicar unes 3.000 pàgines més pertanyents a uns 1.900 correus de l'etapa en què Clinton era exsecretària d'Estat i el 31 d'agost es van publicar 7.000 noves pàgines de correus electrònics entre els quals destaca un enviat al fundador de WikiLeaks, Julian Assange. 

Però als Estats Units Hillary Clinton no aconsegueix passar pàgina i deixar el cas enrere.

Anar al contingut