Tortosa

Hi ha 24 hospitalitzats, un en estat crític i sis de greus, per l'accident de Freginals

Comín diu que els ferits són de tretze nacionalitats diferents, també espanyola, que tenen entre 20 i 34 anys, i assegura que el conductor va ser atès per cinc metges diferents

RedaccióActualitzat

A més de les 13 víctimes mortals, l'accident de l'autocar a Freginals, al Montsià, també ha deixat 24 ferits, que estan ingressats a diversos centres hospitalaris amb ferides de diversa gravetat. Un es troba en estat crític. A més, hi ha sis ferits greus, entre ells el conductor, i 17, de gravetat baixa o mitjana, tot i que, a hores d'ara, cap ha estat donat d'alta.

El conseller de Salut, Toni Comín, ha assegurat en roda de premsa que els 24 ferits són de tretze nacionalitats diferents, també espanyola, i que tenen entre 20 i 34 anys, a banda del conductor, que en té 62. Es tracta de 16 dones i 8 homes.

Comín ha desmentit que hi hagi una catorzena víctima mortal en l'accident, com han publicat diversos mitjans, i ha admès que el conductor es troba en estat greu i que durant el dia d'ahir va ser atès en tot moment per cinc metges diferents.

El conductor està ingressat a l'Hospital Verge de la Cinta, de Tortosa. Pel que fa als altres 23 hospitalitzats: 5 persones són també a l'hospital de Tortosa, 5 a l'Hospital d'Amposta, 3 persones al Joan XXIII de Tarragona, 3 a l'Hospital de Vinaròs, 2 a l'Hospital de Reus, i 5 persones que han estat traslladades a diversos centres hospitalaris de Barcelona: Vall d'Hebron, Hospital Clínic, Bellvitge, Hospital de Sant Pau i Barnamutua.

La Generalitat, segons ha informat en el seu web, s'ha posat en contacte amb els consolats a Barcelona de les nacionalitats de tots els viatgers afectats. Segons les últimes dades, a l'autocar sinistrat, hi havia estudiants estrangers d'Hongria, Alemanya, Suècia, Noruega, Suïssa, Eslovàquia, el Regne Unit, Itàlia, el Perú, Bulgària, Polònia, Irlanda, el Japó, Ucraïna, Holanda, Bèlgica, França, Palestina, Turquia, Grècia i Finlàndia.

Per altra banda, els dos ocupants del cotxe amb què va impactar l'autocar, que són catalans, estan fora de perill.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut