Dimarts, a les 8.00, a TV3

Hervé Falciani, a "Els matins"

El programa parlarà amb l'informàtic que va difondre dades de possibles evasors fiscals amb comptes a la sucursal suïssa del banc britànic HSBC

Actualitzat

"Els Matins" entrevista Hervé Falciani, informàtic que va difondre dades del banc HSBC, fet que li ha canviat la vida. És l'autor del llibre  "La caja fuerte de los evasores" i vol denunciar les mancances que, al seu parer, té el sistema bancari europeu per poder evitar l'evasió de capitals. Aquests dies és a Barcelona per a l'estrena del documental "La llista de Falciani", que inaugura la divuitena edició del Festival DocsBarcelona.

La tertúlia la integren Joan B. Culla, Joan Queralt, Martí Saballs, Marta Alòs i Carme Colomina.

A partir de les onze, s'enfrontaran dues guanyadores de la Lliga del Debat Universitari que organitza la Xarxa Vives per incentivar l'oratòria entre els universitaris. 

S'entrevistarà Cyril Moulin-Fournier, que fa dos anys va ser segrestat per les milícies de Boko Haram durant dos mesos. 

Josep Maria Tost, director general de l'Agència Catalana de Residus, explicarà la campanya que es vol fer els pròxims anys per reduir les bosses de plàstic. 

Al plató actuaran components del musical "Clicks", que aquests dies es representa al Teatre Principal de Barcelona, i s'entrevistarà el director de Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo, que publica el llibre "Memòries trobades en una furgoneta. Els primers èxits de Dagoll Dagom".

Anar al contingut