Herrera s'ha mostrat esperançat sobre una possible confluència amb Podem i Procés Constituent
Herrera s'ha mostrat esperançat sobre una possible confluència amb Podem i Procés Constituent
Barcelona

Herrera fitxa per CCOO per dirigir l'Escola Superior de Quadres

El sindicat destaca el bon expedient acadèmic i professional de l'exlíder d'Iniciativa, així com la seva dilatada experiència política i institucional

RedaccióActualitzat

Joan Herrera ha passat a treballar a Comissions Obreres. El qui va ser colíder d'Iniciativa al costat de Dolors Camats i va deixar la primera línia política quan es va fer el pacte amb Podem per donar lloc a Catalunya Sí que Es Pot ara és el nou director de l'Escola Superior de Quadres del sindicat.

A Herrera l'ha fitxat el líder de Comissions, Ignacio Fernández Toxo. CCOO ha destacat el bon expedient acadèmic i professional d'Herrera, així com la seva dilatada experiència política i institucional.

El sindicat, que emmarca el nomenament en el procés de reorganització i reestructuració de l'actvitat del sindicat, considera que Herrera contribuirà a impulsar "un projecte d'una dimensió social, cultural i ciutada forta".

L'exlíder d'Iniciativa, advocat especialitzat en Dret Urbanístic i del Medi Ambient, actualment fa classe de Teoria de les Elits a Espanya a la Universitat de Girona com a professor associat.

Anar al contingut