Pla mig del coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, en la roda de premsa que ha ofert aquest dilluns 5 d'octubre de 2015 després de la r…
Pla mig del coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, en la roda de premsa que ha ofert aquest dilluns 5 d'octubre de 2015 després de la reunió de la direcció del partit. (horitzontal)

Herrera a Ximo Puig: "No estem en el mateix moment que quan estàvem amb l'Estatut"

Barcelona (ACN).- El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha raonat sobre les declaracions que ha fet aquest dilluns a Madrid en un esmorzar informatiu el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, on ha defensat que s'havia de recuperar "el que va anul·lar la sentència de l'Estatut" del 2006. "No estem en el mateix moment que quan estàvem amb l'Estatut", ha respost el dirigent ecosocialista a Puig, qui afegia que no veia "cap problema" en recuperar el terme "nació" per definir Catalunya. En roda de premsa posterior a la reunió de la direcció ecosociailsta, Herrera ha advertit, a més, que hi ha partits com Ciutadans (C's), que aposten per un "model federal" però a la vegada "profundament recentralitzador".

Anar al contingut