Hernando deixa de ser el portaveu al Congrés amb el retorn de Sánchez (EFE)
Hernando deixa de ser el portaveu al Congrés amb el retorn de Sánchez (EFE)
Madrid

Hernando plega com a portaveu del Congrés abans que Sánchez el destitueixi

El novament líder del POSE ja va avançar que Antonio Hernando no continuaria en el càrrec si ell guanyava

RedaccióActualitzat

Una de les primeres conseqüències del triomf de Pedro Sánchez sobre Susana Díaz és la dimissió d'Antonio Hernando com a portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats. Aquest diumenge, el portaveu va comunicar-li al president de la gestora, Javier Fernández, la seva "dimissió immediata", tot just després que Sánchez es va convertir en el líder del PSOE. El novament secretari general ja va avanaçar fa uns dies que, si guanyava, Hernando "segur" que no continuaria en el càrrec.

Antonio Hernando felicitava Pedro Sánchez en el seu compte de Twitter:

El fins ara portaveu socialista a la cambra baixa era una de les persones de confiança de Sánchez durant el seu mandat, una confiança que es va deteriorar quan va defensar, en nom del PSOE, l'abstenció a Rajoy durant el debat d'investidura del 29 d'octubre. Des de llavors ha seguit les directrius de la gestora.

Antonio Hernando, de 49 anys, ocupava aquest càrrec des del setembre del 2014. Pedro Sánchez el va nomenar després de guanyar les primàries del juliol d'aquell any. Hernando és diputat des del 2005, se'l considera deixeble de l'exsecretari general socialista i exministre Alfredo Pérez Rubalcaba, i ha ocupat diferents càrrecs a l'executiva federal.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut