Rafael Hernando al costat de Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal, als passadissos del Congrés (Reuters)
Rafael Hernando al costat de Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal, als passadissos del Congrés (Reuters)
Madrid

Hernando diu que el procés "està mort" i que els seus dirigents són "zombis polítics"

El portaveu del PP al Congrés diu que la policia està pendent dels moviments de Puigdemont, però puntualitza: "Els serveis d'intel·ligència hi són per ser intel·ligents encara que a vegades no ho són gaire i cometen errors com tothom"

RedaccióActualitzat

El PP considera que el procés sobiranista "està mort" i que els dirigents que va participar-hi són "zombis polítics". Ho ha afirmat el portaveu dels populars al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, en declaracions a Antena 3:

"Són zombis polítics i tots acabaran inhabilitats i alguns a la presó"

El dirigent del PP ha advertit que si Carles Puigdemont trepitja territori espanyol amb la intenció de ser investit president de la Generalitat, haurà d'anar a declarar al Suprem. Els serveis d'intel·ligència estan pendents dels seus moviments, ha dit Hernando, tot i que ha fet aquesta puntualització:

"Els serveis d'intel·ligència estan per ser intel·ligents encara que a vegades no ho són gaire i cometen errors com tothom"

El portaveu popular ha subratllat que "cal acabar amb aquest circ d'una vegada per sempre".

També s'ha referit al nou president del Parlament, Roger Torrent, a qui li ha demanat que "no cometi els mateixos errors que la seva predecessora", Carme Forcadell, i que respecti l'Estatut, el reglament i els lletrats, "que ja han dit que no es pot presentar un pròfug", ha assenyalat.

Hernando ha volgut deixar clar que, davant d'una eventual investidura de Puigdemont, "actuarem en conseqüència i suspendrem els actes". En el cas que això passi, el dirigent del PP ha remarcat:

"El responsable i qui compromet el seu futur ja no seria el senyor Puigdemont, qui el comprometria a partir d'ara seria el nou president del Parlament català, el senyor Torrent"

 

ARXIVAT A:
Article 155PPEleccions 21DGovern empresonat
Anar al contingut